Cumpara de pe Decathlon.ro

INOVĂM PENTRU A FACE DIN FIECARE ATLET UN CAMPION

Creațiile noastre se adresează tuturor, indiferent dacă ești începător sau expert. Oricare ar fi obstacolele pe care le întâmpini, inovațiile noastre te vor ajuta să le depășești. Fiecare persoană merită șansa de a intra pe teren, să tragă la țintă, să urce un munte, să escaladeze, să înoate, să călărească sau să ajungă cât mai departe.

CALITATE GARANTATĂ, PREȚURI MICI

Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț. Fie ca este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.

EFICIENȚĂ LA FIECARE PAS

Producția internă a echipamentului sportiv prin intermediul mărcilor proprii ne oferă un avantaj competitiv. Eficiența astfel rezultată ne permite să reducem deșeurile și să oferim produse sportive de calitate superioară într-un mod sustenabil și la cel mai bun raport calitate – preț.

PE VIAȚĂ, NU DE UNICĂ FOLOSINȚĂ

Produsele noastre au rolul de a încuraja toate persoanele să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau statut. Datorită calității și prețului, îți poți permite toate articolele necesare pentru a practica cu încredere sportul tău preferat. Obiectivul nostru este să construim o relație de durată cu latura ta sportivă. De fapt, fericirea ta este pasiunea noastră. Strategia noastră este să îmbunătățim calitatea vieții prin încurajarea practicării sportului în mod regulat.

FERICIREA TA ESTE GARANTATĂ

La Decathlon, dorim să punem bazele unor relații de durată cu clienții noștri. Dacă ești nemulțumit de orice produs, returnează-l. Suntem mulțumiți doar atunci când și tu ești mulțumit.

MINIMIZĂM UTILIZAREA AMBALAJELOR

Peste 75,2 milioane de tone de gunoi sunt generate de ambalaje în SUA în fiecare an. Decathlon utilizează ambalaje numai atunci când este necesar. Acest lucru nu numai că ajută planeta, dar generează și economii pentru tine.

INVESTIM ÎN OAMENI

Sporturile nu sunt posibile fără oameni. Plătim angajaților noștri salarii echitabile, le oferim beneficii excelente, precum și un traseu de dezvoltare transparent. Oamenii contează cel mai mult. Oamenii sunt resursa noastră de bază.

AVEM GRIJĂ DE CEI DIN JUR ȘI DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Nu doar că ne pasă de fericirea clienților noștri, dar ne pasă și de impactul pe care îl avem asupra celorlalți. Ne tratăm clienții, angajații și societatea cu maximă seriozitate. Ne alegem în mod conștient acțiunile pentru a contura viitorul care credem că este cel mai bun pentru planeta noastră.

40 DE ANI DE SERVICII

Valorile principale după care ne ghidăm sunt vitalitatea și responsabilitatea. Debordând de energie, entuziasm și idei, echipa noastră s-a angajat să ofere tuturor beneficiile sportului. Etosul acesta este echilibrat de o responsabilitate profundă: față de noi, reciprocă, față de siguranța clienților noștri și față de viitorul planetei.

Rezultatul este o companie dedicată clienților săi, echipei sale și planetei și concentrată pe ideea de a face ca sportul să devină un stil de viață disponibil tuturor.

TESTAT ÎN LABORATOR ȘI PE TEREN

Fiecare Marcă proprie își are sediul în epicentrul sportului respectiv, astfel încât echipele să poată testa produsele în condiții reale, să obțină feedback din partea clienților și să îl integreze în design-ul și dezvoltarea produselor. Lucrul este direcționat ulterior de centrul nostru de cercetare și dezvoltare, SportsLab, unde ne-am concentrat pe interacțiunea dintre corpul uman și produsele noastre, reușind totodată să îmbunătățim la maximum confortul, caracteristicile și siguranța. Toate produsele sunt testate de noi sau de clienții noștri, pe teren și în laborator.

MAI MULTĂ INOVAȚIE, MAI MULTE PRODUSE EXCELENTE, MAI MULȚI OAMENI CARE PRACTICĂ SPORTUL!

Fiecare Marcă proprie beneficiază de un talent, o energie și o inovație imense. Rezultatul? 2800 de produse noi create anual. Și, în fiecare an, Mărcile prorii se reunesc pentru o competiție sănătoasă și distractivă în cadrul Premiilor Inovației.

Echipament și produse sportive atrăgătoare, tehnice și simple. Oferim întotdeauna cel mai înalt standard de calitate posibilă și percepem întotdeauna cele mai mici prețuri posibile pentru a convinge cât mai mulți oameni să facă sport, de la începători la profesioniști.

 

decathlon.ro