Blog Fashion

fashiondays.ro

Vezi produse asemanatoare din articol

 • Ținute inspirate de la vedete în funcție de semnul tău zodiacal
  on May 18, 2020 at 3:09 pm

  Există un joc extrem de amuzant: combină unul dintre outfit-urile preferate de la vedete cu zodia ta și voila, ai următorul look casual pe care poți să îl porți. Sincer, căutăm tot felul de scuze pentru a ne risca atunci când vine vorba de obiectele vestimentare, așa că, de ce să nu avem și ținute The post Ținute inspirate de la vedete în funcție de semnul tău zodiacal appeared first on Verdict.ro.

Vezi produse asemanatoare din articol

Vezi produse asemanatoare din articol

 • Top 5 ținute la care trebuie să porți botine
  on May 12, 2020 at 9:09 am

  Dintre toate tipurile de încălțăminte din garderobă, botinele îți oferă libertatea de a le purta cu numeroase texturi și piese vestimentare, care te ajută să obții outfituri moderne și confortabile. Fără doar și poate ai în garderobă o pereche de botine, indiferent dacă optezi pentru modele simple, de culoare neagră sau pentru perechi nonconformiste, în

Vezi toata colectia de pantofi.

Vezi toata colectia de rochii

 • 5 tipuri de pantofi bărbătești eleganți. Alege-i pe cei potriviți ocaziei!
  on March 17, 2020 at 5:40 pm

  Pantofii eleganți sunt un item cheie din ținuta business sau de gală a unui adevărat gentleman. Deși mulți dintre bărbați consideră pantofii doar un simplu accesoriu care le completează outfitul, ei sunt, de fapt, elementul care adaugă foarte multă valoarea ținutei de ocazie și nu numai. Tocmai de aceea, alegerea și combinarea pantofilor necesită atenție.  The post 5 tipuri de pantofi bărbătești eleganți. Alege-i pe cei potriviți ocaziei! appeared first on Fashion House | Branduri renumite, reduceri între 30-70%!.

 • Cum alegem și cum purtăm gențile bărbătești
  on March 17, 2020 at 5:33 pm

  Gențile bărbătești au devenit un accesoriu de nelipsit din ținutele domnilor șarmanți. Nevoia de a avea la îndemână, în același loc, cheile, portofelul, telefonul mobil, agenda și rapoartele de la birou dar și dorința de a avea o apariție profi sau cool, după caz, au condus la popularitatea genților pentru bărbați. Indiferent că vorbim de gențile de voiaj, de servietele office sau despre gențile sport, e important să știi cum anume alegi cel mai potrivit model ocaziei, conformației și stilului tău.  The post Cum alegem și cum purtăm gențile bărbătești appeared first on Fashion House | Branduri renumite, reduceri între 30-70%!.

Vezi produse asemanatoare din articol

 

vivre.ro