Blog Fashion

fashiondays.ro

 • Best streetstyle looks @ Săptămâna Modei de la New York Spring/Summer 2021
  on September 21, 2020 at 4:14 am

  Cele mai multe prezentări ale colecțiilor pentru sezonul primăvară-vară 2021 au avut loc fie online, fie au fost anulate, iar fashionistele, care în alți ani ne încântau cu ținutele lor atent pregătite, aproape că au lipsit. Cu toate acestea, fotografii care imortalizează ținutele de streetstyle au fost la datorie și ne oferă astfel o idee The post Best streetstyle looks @ Săptămâna Modei de la New York Spring/Summer 2021 appeared first on Elle.ro.

Vezi produse asemanatoare din articol

 • Trend-uri în materie de încălțăminte pentru toamna anului 2020
  on September 9, 2020 at 12:36 pm

  Când vorbim de toamnă, ne gândim la o multitudine de trend-uri noi sau vechi, de multe haine noi în garderobă și de dorința de a cutreiera magazinele în căutare de cele mai frumoase piese pe care le putem aveam în acest sezon. Mai ales când este vorba de accesorii, tindem să ne achiziționăm fiecare piesă The post Trend-uri în materie de încălțăminte pentru toamna anului 2020 appeared first on Verdict.ro.

Vezi produse asemanatoare din articol

 • Top 10 cele mai cool jachete de toamnă, sub 200 de lei
  on September 14, 2020 at 4:32 am

  Fie că alegi o jachetă biker sau te-ai îndrăgostit de jachetele cu blană artificială, cu siguranță vei găsi un model pe placul tău în selecția noastră! Citește și: TOP 12 Cele mai stylish rochii de toamnă, sub 200 de lei Foto: PR, Imaxtree The post Top 10 cele mai cool jachete de toamnă, sub 200 de lei appeared first on Elle.ro.

Vezi produse asemanatoare din articol

 • Top 5 ținute la care trebuie să porți botine
  on May 12, 2020 at 9:09 am

  Dintre toate tipurile de încălțăminte din garderobă, botinele îți oferă libertatea de a le purta cu numeroase texturi și piese vestimentare, care te ajută să obții outfituri moderne și confortabile. Fără doar și poate ai în garderobă o pereche de botine, indiferent dacă optezi pentru modele simple, de culoare neagră sau pentru perechi nonconformiste, în

Vezi toata colectia de pantofi.

Vezi toata colectia de rochii

 • Tricoul oversize – cum îl purtăm în 2020
  on September 18, 2020 at 11:29 am

  Piesele largi, oversized, sunt la modă de sezoane întregi și The post Tricoul oversize – cum îl purtăm în 2020 appeared first on Fashion House | Branduri renumite, reduceri între 30-70%!.

 • Cum asortezi jacheta din denim la orice ținută
  on September 18, 2020 at 11:24 am

  Dintre toate tipurile de jachete, cea din denim reprezintă un The post Cum asortezi jacheta din denim la orice ținută appeared first on Fashion House | Branduri renumite, reduceri între 30-70%!.

Vezi produse asemanatoare din articol

 

vivre.ro